Név: *
E-mail cím: *
Telefonszám: *
Tárgy: *
Üzenet:

Köszönjük üzenetét.

Útvonal: *
Taxi: *
felvétel helye:
Utasok száma: *
Ár:
Összesen:
Dátum: *
Felszállás ideje: *
Visszafelé: *
Név: *
E-mail cím: *
Telefonszám: *
Egyéb:

Köszönjük foglalását.

Indulás: *
Érkezés: *
Utasok száma: *
Dátum: *
Név: *
E-mail cím: *
Telefonszám: *
Egyéb:

VIPHELI.HU

SÁRVÁR, VISZ, KUTAS-KOZMAPUSZTA

VIP Kastély és Hotel Helikopter Transzfer

A helikopterrel utazó 1-2 napos esetleg hosszú hétvégét a Kastely és Hotel partnereinknél eltöltő vendégek részére a helikopter és személyzete elszállásolásáról a partnerünk felár nélkül gondoskodik! Ebben az esetben is csak a helikopter repült óráiért kell fizetni.

FOGLALJON MOST

indulás
érkezés
utasok száma
dátum
kérjük, adja meg az
összes paramétert!
FOGLALÁS
Hertelendy kastély
Hertelendy kastély

Ár: 400 000 Ft / 1 450 EUR

Modern istállójával és kifutójával, kiegyensúlyozott Freiberger lovaival, olimpiai agyaggalamb-lőterével, csodálatos fürdőjével és wellness-szolgáltatásaival, valamint minőségi konferenciatermeivel a Hertelendy Kastély nemzetközi elismertségnek örvendő találkozó és pihenőhely. Gyönyörű környezettel, minőségi szolgáltatásokkal és hagyományos vendégszeretettel várják a politikusokat, az üzletembereket, a kultúra szereplőit, a romantikára vágyókat és minden kedves érdeklődőt!

www.hotel-hertelendy.hu
Chateau Visz
Chateau Visz

Ár: 330 000 Ft / 1 200 EUR

A pihenésre és kikapcsolódásra vágyókat egy parkerdőben várja Chateau Visz, az uradalmi rezidencia. Megérkezni helikopteren egy nagy élmény. A rezidencia építtetője világát idézi: szeretne megeleveníteni valamit a XIX. század végének fényes fogadásaiból. Nagy gondossággal válogatott és megtervezett berendezése a századforduló hangulatát idézi, mindemellett a XXI. század eszközei szinte láthatatlanul gondoskodnak a tökéletes kényelemről.

www.chateau-visz.com
Spirit hotel
Spirit hotel

Ár: 380 000 Ft / 1 375 EUR

A Spirit Hotel Európa egyik legegyedibb szállodája. Különleges formák, csodálatos terek és építészeti újdonságok jellemzik, melyek az érintetlen természettel tökéletes összhangban állnak. A több mint 10.000 m2 területen elhelyezkedő, luxus kialakítású fürdőrészleg 22 medencéjével, szauna világával és számtalan pihenőterével egyedülálló. A Spirit Hotel saját gyógyvízforrással rendelkezik, amely 1056 méter mélyből tör a felszínre. Az anyatermészet különleges kincse sok kezelés alapjaként szolgál. A szálloda valamennyi termál medencéje kémiai adalékanyagoktól mentes, naponta újra feltöltik friss Spirit gyógyvízzel.

www.spirithotel.hu